Nyaralás OLASZORSZÁGBAN összkomfortos MOBILHÁZBAN olasz tengerparti kempingben
mobilhazinfo@gmail.com


Comacchio kb. 8 km a kempingtől

Comacchio az egyik leglenyűgözőbb törtenelmi város a Po Deltájában.
A hidak a legfontosabb elemei Comacchio történelmi központjának, ugyanis az ősi város 13 kis szigetekre épült, amit ezek a hidak kapcsolnak össze.El is nevezték „kis Velencének”(Piccolo Venezia).
Comacchio szimbóluma a Trepponti(három híd egyben)építészeti komplexum.1634-ban építettte Luca Danesi, öt lépcsősor vezet fel, amelyek isztriai kőből készültek.
Comacchio székesegyházát San Cassiano-nak nevezezték el.Eredete a nyolcadik századra nyúlik vissza. Eredetileg háromhajós épület volt, de most már csak egyhajós, tizenkét oldalsó kápolnás elosztás jellemzi. Az oldalán áll a harangtorony.
A tizenkilencedik századi Palazzo Bellini ad otthont a Gallery of Contemporary Art-nak, ahol a levéltár, a könyvtár, kulturális intézmények minisztériuma található.
A Carico Múzeum ad otthont egy Római kereskedelmi hajóroncsoknak még császári korszakból, amit 1989-ben a vízelvezető csatorna építése során találták meg. A hajót kiváló állapotban tárták fel, még tartalmazta a teljes rakományt (amforák, élelmiszerek). A hajót a megtalálásának megfelelő állapotban és felszereltségével állították ki.
Tofotel 2016.S.L. 29640 Torremolinos(Malaga),Calle Rio Salazar 2. Spanyolország